Her er jeg igjen… Bedre sent enn aldri ;)

 

Nå begynner det å bli en stund siden jeg var innom her og skrev til dere, men her er jeg altså, tilbake for fullt. Nå skal jeg ta meg i nakken og holde dere oppdatert daglig som tidligere lovet 😛 Master får bare passe på å ikke slite meg helt ut slik at jeg har overskudd til dere også, ja for alt er hans skyld er det ikke ? Jeg har såå masse å fortelle om nå som jeg har vært borte så lenge, har brukt tiden på å leve utenfor nett, så det mangler ikke på ting å fortelle dere 😀

Jeg har blant annet fått oppfyllet en av mine ikke fullt så uskyldige drømmer, men mer om det i ett eget innlegg litt senere , bare hold dere her ! Ellers har jeg i grunn levd livet som slavinnen her i huset med alt det innebærer, husarbeid, blå stump, matlaging, rå knulling.. ja alt ettersom hva som passer Master best der og da 😉 Men som sagt, mer om det meste i innlegg fremover 😉 Nå skal jeg ta litt oppdateringer på siden og få den i vater igjen ettersom jeg ikke har enset den så mange tanker i det siste 😀

En tanke om “Her er jeg igjen… Bedre sent enn aldri ;)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *