Hjemme fra ferie

 Etter en uke på familieferie uten kink var det godt å komme hjem å krype over gulvet og sette seg på plassen sin på gulvet ved siden av Master. Mens vi var vekke savnet jeg til og med enkle ting som husarbeid, fordi slike ting får meg til å kjenne plassen min, under Master. Kjenne på hva som er naturlig mine oppgaver her i heimen. Kvinnens plass rett og slett. Man skulle tro det var godt å komme seg vekk, få maten servert, slippe alt som er av stress og mas, men for å være ærlig er dette en mye mer stressende situasjon for meg enn det å kunne gjøre slikt selv.

Og etter en laaang uke uten kink forbarmet Master seg over den lille desperate slavinna si og fant frem gapestokk, fuckmaskin, pisker og diverse annet, og ga seg ikke før slavinna ropte, tryglet og hulket om nåde ♥♥

Nå sitter jeg her deilig avslappet, hjemme på plassen min, lykkelig liten slavinne ♥

 

fuckmachine07

 

fuckmachine08

 

2 tanker om “Hjemme fra ferie”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *