Der var jammen monsteret tilbake…

Som jeg tidligere har fortalt så finnes det ett monster nede i bunnen av lekekassa vår :S

 

Alt startet så fint med at jeg skulle legge meg på kne foran Master, so far so good. Men det varte ikke lenge, jeg fikk beskjed om å snu meg med rumpa mot han og vise frem hullene hans. Så der lå jeg, med hodet presset ned i gulvet, stumpen struttende i været og hendene som holdt ut rumpeballene så han antagelig kunne se langt inn i meg. Jeg tror nok jeg foretrekker å ligge denne veien, selv om det er ydmykende så det holder , men da ser han i alle fall ikke det rødmende ansiktet :S Han dro stolen bort og satte seg ned bak meg, ba meg tre meg på kuken hans og jobbe. Som alltid når jeg kjenner han i meg så er jeg nær orgasme på øyeblikket og jeg fikk lov å komme flere ganger. Alt var gode greier der jeg jobbet og koste meg foran han, helt til han ba meg krype bort til kassa å hente de to store dildoene , les monster. Jeg stotret frem noen gloser mens jeg fisket de frem fra kassen, holdt de mot han og så med forskrekket blikk mot han, ”mente du disse ?” Det store gliset var ikke til å ta feil av, sadisten var definitivt på plass, og han frydet seg uten tvil når han så blikket mitt. Jeg krøp tilbake, eller klumset er vel rette ordet med de to monstrene i hendene , ga de fra meg og satte meg tilbake i samme stilling som tidligere. Så fikk jeg beskjed om å finne glidemiddel, jeg krøp fort til skapet og hentet, vet av erfaring at er jeg ikke rask nok når han er snill nok til å tilby glidemiddel så får jeg klare meg uten. La meg pent tilbake i stilling og stålsatte meg for monsteret som nå lå og trykket mot åpningen. For en gang skyld så lot han den gli sakte inn i meg, eller gli er vel en underdrivelse, han presset den hardt, men sakte inn i meg. Det kjentes som rumpa skulle sprenge, i alle fall de første 2 sekundene før jeg  var på bristepunktet til en orgasme. Selv om jeg ikke vil innrømme det så elsker jeg denne behandlingen, rått, hardt og brutalt. Når det kjennes som at smertene blir for intense så skjer det noe med kroppen min umiddelbart og jeg sliter for å ikke komme før jeg rekker å vente på lov. Heldigvis var Master i det gode hjørnet så han lot det øse med orgasmer til den lille lykkelige, ydmykede, orgasmeslavinna si.

stor_anal01

stor_anal02

stor_anal03

stor_anal08

stor_anal06

Nå skjønner dere nok hvorfor jeg kaller denne for monsteret :S

 

4 tanker om “Der var jammen monsteret tilbake…”

  1. Fytti katta ja, den var jo ikke lite diger heller.
    Dere fant ikke noe større å pakke i eller? 😀

    1. Jo, vi har en større, men den sliter jeg såpass med foreløpig, men det blir nok tid for den og 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *