Stille fra min kant ..

Jeg vet at jeg har vært stille den siste uken , men jeg har brukt kveldene på andre ting enn foran pcen ….Jeg har hatt så mye ideer og lyst til å lage ting at de siste dagene har jeg sittet ved arbeidsbordet og laget forskjellige ting 🙂  Det er utrolig gøy og jeg har funnet ut at jeg er faktisk veldig mye mer tålmodig når jeg kan sitte og lage ting 🙂 Bruke hode og hender til å skape ting underveis som kreativiteten får jobbe 😀 Jeg har ikke fått somle meg til å ta bilder av alt jeg har laget de siste dagene, men jeg skal prøve å få gjort det i kveld 🙂 Hadde trengt å ha en modell sittende her klar til å prøve så jeg kunne fått tatt bilder underveis altså 😀 Men jeg har laget en byste av meg selv, så kan jo alltids ta bilder mens jeg holder på , det har jeg ikke tenkt på engang, har vært for opptatt av det jeg driver med 😀 Skal bli flinkere med kameraet 😀

Anyway, dere skal få se bilder av alt som har blitt laget denne uken i løpet av helgen, forhåpentligvis i kveld 😀 Dere får bare være litt tålmodige med meg , jeg har en tendens til å glemme tid og sted når jeg gjør noe som er gøy 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *