Kyskhetsbelte ..

Dette er noe som bestandig har fasinert meg , tanken på å være helt låst fast uten mulighet til noe  :O  Nå har jeg altså laget meg ett slikt, og hatt det på meg i to dager 😀 Jeg var veldig spent på om dette var noe for meg , og det var det virkelig. Den sitter såpass stramt at den kjennes konstant, en påminnelse om hvem jeg er til enhver tid. Har vært rundt og handlet, og gjort alle dagligdagse ærender med dette på plass, og det føles enda bedre enn jeg hadde forestilt meg. Uansett hva jeg driver med så kjenner jeg hvordan jeg er låst fast under klærne.  Det eneste minuset er at jeg som aldri har hatt dokontroll nå må spørre om å bli låst opp slik at jeg kan gå på toalettet , lett rødmende hver gang. Syns det er grusomt flaut å ikke kunne gå på toalettet når jeg vil. Jeg har egentlig alltid tenkt at sånt ikke har noe å si for min del, men det har det faktisk, jeg kjenner på den følelsen av å måtte be om lov til slikt.

 

Bilde kommer her i kveld 😀

2 tanker om “Kyskhetsbelte ..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *